Champagne2014 zit er weer op!

Nederland zou Nederland niet zijn als we ons druk maakten over gedoe. Meningen van andere mensen, maar het is heerlijke koffieautomaatpraat. Zwarte Piet. De botox wangen van Yolanthe. Guys de belichting was gewoon heel slecht. Humberto en zijn vete met de One Direction fans. Ze hadden allemaal zo hun best gedaan op de mooie en originele knutselwerken, maar niet alle directioners konden erbij zijn. Foei Hummie! 😉
Oh ja en niet te vergeten Dave Roelvink en Onno Hoes.. In de familie van Dave dragen ze gele zwembroeken en Onno Hoes was getrouwd met Albert Verlinde. I rest my case.

Een jaartje vol toffe sportmomenten. De legendarische Louis van Gaal. Wat een held! Het was een prachtig WK met mooie momenten. Weet je nog die keeperswissel? Opeens kende heel het land Tim Krul. Die medaillespiegel van de Olympische Winterspelen is ook iets om trots op te zijn… Potverdikkie wij als klein landje hebben 24 medailles binnen geschaatst. Lekker hoor!

Eigenlijk had er nog wel een rondvaart door de grachten in gezeten dit jaar. Wat dacht je van het Songfestival met de Common Linnets. Ilse de Lange en Waylon. Zij werden tweede en dan varen we in dit land door de grachten toch? Even serieus had iemand ooit gedacht dat ze het zouden redden met Calm after the storm? Het werd trouwens helemaal niet kalm want opeens was het een geweldig liedje en hoorde je het overal. Succes Trijntje, maar met een liedje van Anouk komt het vast goed en anders plak je gewoon een baard op…

Oké genoeg over dingen die we hebben bereikt. Wat dacht je van de uitvindingen, ontdekkingen en hypes. Hulde voor Netflix. Als je geen Suits, Breaking Bad of iets in die trant hebt gekeken, dan zit meepraten bij de koffieautomaat er niet meer in. Wat dacht je van Tinder? Wist je dat het in de top 10 staat van meeste gezochte onderwerpen bij Google en dan met name, hoe het werkt. Iedereen is het eens over Tinder het is een vleeskeuring! Prachtig al die gênante momenten die het al heeft opgeleverd. Dan toch even een klein irritatie momentje in 2014. I know, het was voor een goed doel, maar toch. Je raadt het al de Ice Bucket Challenge. Facebook stond er vol mee. Trouwens zeg eerlijk.. Zat er echt ijskoud water in je emmertje?

Helaas heb je in een jaar naast alle lollige, grappige en gênante dingen ook verdrietige gebeurtenissen. De twee meisjes die in Panama vermist raken. Chris en Lisanne.
Het kan niemand, maar dan ook niemand zijn ontgaan! Alle feestelijkheden van de afgelopen tijd zijn overschaduwd voor veel families in Nederland. Laten we met z’n allen stilstaan bij deze vreselijke gebeurtenis op 17/07/2014.

MH17

Fijne jaarwisseling!

Caro

Welke gebeurtenissen zijn jou nog bijgebleven?

 

Advertenties