Ben je gek ofzo? Is het wel goed voor je? Dat is toch niet gezond? Hoe houd je het toch vol?

Dit hoor ik zo vaak! Omdat ik vaker dan gemiddeld in de sportschool te vinden ben en omdat ik oplet met wat ik naar binnen prop? Waarom ik dat doe? Omdat het onderdeel is van mijn leven en omdat IK daar blij van word.

Ik snap het wel hoor dat mensen het vragen en er een mening over hebben. Om half zes opstaan om vervolgens om 06:00 uur, ja echt 06:00 uur, in de sportschool te staan is soms ook echt bezopen, maar hé je moet doen waar je blij van wordt toch? Een lekkere start van de dag waarbij je al fris bent ennnn ik kan eerder ontbijten! Heuj Heuj Heuj! Want shit wat word ik blij van eten. Ja ook van een havermoutpapje met kiwi en een schep eiwitten. (wel chocolade smaak uiteraard ;))

Toen ik begon met het aanpakken van mijn levensstijl kreeg ik veel opmerkingen en de vraag of het wel goed voor me was om zo te eten. Lees: ik at heel strikt in het begin en super clean. Geen suiker, geen zout, alles afwegen en ik sleepte mijn tupperware bakjes overal mee naar toe. Men verklaarde me voor gek! Maar je kent het wel, als het resultaat er is dan wilt iedereen weten hoe je het hebt gedaan. Ik ben van mening dat je op zoek moet gaan naar datgene wat bij jou past zodat je het ook vol kunt houden. Voor de één is dat anders dan voor de ander en er is niet één manier die het beste werkt. Feit blijft dat resultaat de beste motivatie is en weet iedereen waar het uiteindelijk aan ligt toch? En als jij gelooft in het volgen van een dieet met shakes, Sonja Bakker, je eigen gefabriceerde dieet, een strak voedingsschema of wat dan ook… Jij moet het doen!

Ga op zoek wat voor jou werkt. Waar jij blij van wordt. Wat past binnen jou leven en levensstijl. Dan komt de rest vanzelf. Als je het wilt dan slaag je zeker, maar wel alleen als het bij je past. En er zijn meer dan genoeg professionals die je daarbij kunnen helpen, maar zorg wel dat je een echte professional inschakelt! Eentje met papieren en ervaring zodat je ook echt resultaat gaat boeken.

Go for it! 🙂

Caro

 

 

Advertenties