Bedankt!   
Lieve, lieve people! Wauw al die reacties! Super, super bedankt dat geeft zoveel motivatie. Helemaal gezellig al die appjes, mailtjes en Facebook berichten met lieve, opbeurende en motiverende teksten. Keep them coming want dit is pas het begin.. 😀 Ik kwam erachter dat er veel mensen ook bezig zijn met het halen van hun eigen doelen. Keep up the good work! Ik heb ook veel vragen gekregen over allerlei onderwerpen. Denk aan supplementen, wat eet je wanneer?, hoeveel eet je dan? etc. De komende weken zal ik proberen om deze vragen te beantwoorden en anders voel je vrij om contact op te nemen met Jochem van Shapeassist hij kan je zeker helpen! En ook op de blog van Shapeassist staan veel handige artikelen met interessante informatie die je zeker verder kunnen helpen. Er staat bijvoorbeeld een artikel op over het gebruik van eiwit supplementen. Heel handig als je niet goed weet wat je moet kiezen tussen al die honderden soorten en merken.

Anyways. Wat betreft eten ging het prima deze week. De dagen dat ik naar het strand ging nam ik mijn old school koelbox mee gevuld met tupperware bakjes. Zoals ik vorige week al zei, bestaat mijn eten nu voornamelijk nog uit salades en rijstewafels. Prima te doen. Maar als je net als ik, echt een sucker bent voor softijs met nootjes, is het soms wel even op je tanden bijten. Of in mijn geval, op een rijstewafel.

I Don’t Sweat I Sparkle
Nou laat die sparkle maar weg. Het was gewoon ordinair zweten hoor deze week. Bloedheet was het bij Gold’s, maar sweat is ook crying fat. Right? En wat denk je van die ochtenden op mijn spinningfiets. Lekker wel hoor, gelijk op je fiets, maar man wat was het soms warm! En ik heb er af en toe toch voor gekozen om een rondje te gaan hardlopen want elke dag op zo’n klein, puntig, smal zadeltje.. Je snapt, hardlopen was soms een betere optie. Behalve de dag na ”legday” dan stap ik liever op mijn fiets. Mijn benen train ik altijd zwaar en dat maakt het de dag erna niet altijd even soepel. Lees: Ik heb een pinguïn loopje en hang aan de trapleuning als ik de trap af loop. Maar toch blijft het mijn favoriete training.

Wat ik eet tijdens een barbecue?  
Super gezellig twee keer een barbecue in 1 week, maar die spareribs, worstjes en kilo’s stokbrood met smeersels gingen het uiteraard niet worden. Gelukkig is kip en groentenspies natuurlijk altijd een optie, maar zonder sausje uiteraard. Al heb ik mijn favoriete komkommer met pindasaus, niet helemaal laten staan. Heb je dat wel eens geprobeerd?! Serieus hemel op aarde! Best combi ever. En salades zijn er natuurlijk ook in allerlei soorten en maten. Altijd een goede optie als je een beetje wilt opletten, maar wel een bordje wilt kunnen vullen. Mocht je trouwens nog op zoek zijn naar lekkere recepten voor salades kijk dan even op Shapeassist.

Junkfoodstar
Afgelopen week had ik ook nog de briljante ingeving, NOT, om @junkfoodstar te gaan volgen op Instagram. Slecht idee Caro! Slecht idee!
Want. Deze man maakt “hamburgers” met een donut als broodje en  propt er Milka tussen. Want. Zijn hele Instagram feed kleurt paars en blauw van Milka en Oreo. Want. Hij is echt meer dan prima in shape. Hoe dan? Echt! Some people have it all.
Dus stapte ik op mijn fiets en heb ik de Appie leeg gekocht en me zondag vergrepen aan Milka en Oreo in plaats van een cheatmeal. Met als resultaat kotsmisselijk, een sugar rush en een wandeling van een uur omdat ik opeens mega veel energie had en toch een klein beetje schuldgevoel. Dat was 1 keer en nooit meer.

Week 3
In week 3 nog 1 week aan de salades, havermout en rijstwafels en dan start ik met een nieuw, strakker, strenger en schoner schema. We zouden het geen dieet meer noemen hè.. 😉 Soms twijfel ik een klein beetje of het wel goed gaat omdat er nog best wat vocht en vet op en in mijn lijf zit, maar Jochem stelde me vandaag gerust door te zeggen dat het er straks ineens is. Iets in de trant van #iwokeuplikethis. Let’s hope so! Ik ga ervoor. Blijf je me volgen?

Op naar week 3. Met zweetsessies bij Golds Gym. Met mijn inmiddels geliefde ochtend cardio. Met hopelijk weer lekker zomersweer!

 

Foto - Week 3

Advertenties