Woooh jongens de tijd gaat echt zo snel! Ik ben hier alweer 4 weken. Je weet, Time Flies When Your Having Fun! En ik heb gezegd toen ik wegging dat ik zou bloggen en vloggen dusss bij deze de eerste! Hoe is het in NL? Is Sinterklaas er al? Zijn de winterjassen al uit de kast? Staat de Elfstedentocht al op de planning? Heb je je mond al gebrand aan de warme chocomel met slagroom?

Mijn eerste maand hier is al voorbij en mede dankzij Petra, Sjanneke en Danny was de eerste week genieten! Thank U Toppers! Man wat hebben we gelachen en gehuild, van het lachen. Legendarische was het! Hopelijk komen jullie snel terug voor een feestje 🙂

IMG_8095.JPG

Nadat ik Petra als laatste van de vier op t vliegtuig had gezet moest ik eerst twee dagen bijkomen van het feestje de avond ervoor. Gelukkig zijn hier genoeg stranden om je kater uit te slapen of zwemmen want fris zeewater helpt altijd. Naja fris. Je loopt er hier zo in want het is gewoon 20+ graden. Lekkah! En zo langzamerhand krijg je meer voorkeur voor bepaalde strandtenten simpelweg omdat de bedjes beter liggen dan bij de buren. Wel balen als je lievelingsstrandbedje (is dat een woord)  dan net bezet is. Je moet je ergens druk over maken hier op t eiland.

img_8312

Maar goed. Op het moment ben ik al wel aan het werk, maar dat is nog niet voor vast, een soort van oproepbasis zeg maar in de horeca. Al komen er nu wel echt meer concrete en vaste dingen aan. Ik word verantwoordelijk voor de online visibility van BijBlauw. Instagram, Facebook en andere online kanalen worden zeg maar mijn werkgebied. Wow klinkt leuk he?! Wel ff volgen, liken en sharen als ik iets post S’il Vous Plait 😀 Hetzelfde ga ik ook doen bij een restaurant EL Grill, op de Mambo Boulevard, om hopelijk meer gasten te krijgen in het restaurant. Wederom Facebooken en Instagrammen voor mijn werk. Je hoort me niet klagen. Verder zijn er nog een aantal andere dingen die lopen, maar dat ik nog niet echt concreet. Vertel ik de volgende keer meer over. Promiss.

Een inkomen is trouwens wel lekker want je geeft hier zo makkelijk geld uit. Het is soms zo verleidelijk om mee te gaan in de vakantiesfeer. Drankje hier, etentje daar, ijsje nah je kent het wel. Daarnaast is het ook nog eens bloedheet om te koken dus ben ik inmiddels beste vrienden met een Nederlandse man die een take away restaurant heeft waar je gewoon stamppotten kan halen met gehaktballen of rookworst. Amen!  Of we koken voor een aantal dagen zodat het je max 2 minuten in de keuken kost.

Iets anders leuks wat ik hier heb gedaan is een photoshoot voor Novadades. Een kledingwinkel hier op Curacao. Zij krijgen regelmatig nieuwe collectie binnen en maken daar foto’s van voor op Instagram, Facebook en  hun eigen website. Dankzij Marloes sta ik daar binnenkort ook tussen. Als ik de foto’s heb zal ik ze delen. Het was een collectie met voornamelijk zwarte (lange) jurken voor de feestdagen dus dat was best zweten 😉 Ik heb de foto’s ook nog niet gezien dus ik ben benieuwd.

Fitnessen met uitzicht op zee is ook geen drama en dat doe ik bij The Challenge. Ik probeer nog steeds 5 keer per week te gaan en tot nu toe lukt dat ook nog. Eten is even aanpassen, maar ja overal is een mouw aan te passen he. 😉 Soms is de balans van eten en drinken ver te zoeken. Lees: Wodka Cranberry 1 liter op een dag en 1 keer eten op een dag. Oke dat is een beetje overdreven, maar je snapt me.  It’s a hard knock life sometimes. De december maand komt eraan en dan zijn er een heleboel feestjes. Ik heb er nu al zin in. I’ll keep you posted. Of als je een feestje mee wilt pakken.. Always welcome, ik kom je ophalen van Hato!

Oké dat was m even voor nu. Ik ga slapen. Hou elkaar warm daar in NL en blijf vooral die foto’s van houtkachels, nieuwe winterjassen en warme chocomel sturen des te harder geniet ik hier.

AYO! Caro

IMG_8113.JPG

 

Advertenties